Velkommen til City Escapes

Danmark. Den kildrende fornemmelse når bilen kører gennem det bakkede landskab. Geografien der suser forbi vinduerne. Lyden af samtaler fra bagsædet. Foden der hviler afslappet på speederen.

Velkommen til City Escapes, hvor du kan finde inspiration til de bedste ture ud af byen, og låne en spritny el- eller plug-in hybridbil fra Mercedes-Benz.

Du kan vælge mellem de kulinariske ture, de kulturelle ture eller turene med masser af frisk luft og mulighed for at strække øjnene. Måske har du lyst til at besøge et nærliggende kunstmuseum, en udsøgt udkigspost, sætte tænderne i en sprød småkage, lade dit hår gennemblæse ved det brusende hav eller spise en smagfuld frokost med dine bedste venner. Uanset hvilken tur, du har lyst til, kan du finde al den information, du har brug for her på cityescapes.dk, og se mere om de biler, du kan komme afsted i.

Turene bookes på her på cityescapes.dk, og bilerne hentes ved vores pop-up i Magasin rundt om i landet. Her på websitet kan du dykke ned i de enkelte destinationer og se, hvornår pop-up’en kommer til din del af Danmark. Det har aldrig været nemmere at tage på tur ud af byen, så tag en ven eller tre under armen og kom afsted med det samme.

God tur!

City Escapes pop-up

popup

 

I perioden d. 26. august til d. 18. november kan du besøge vores City Escapes pop-up i Magasins butikker i Aarhus, Aalborg, Odense, Lyngby og København. Samt hos Mercedes-Benz forhandler Bent Pedersen i Esbjerg.

I vores pop-up kan du finde inspiration til din næste tur ud af byen, se vores nye elbil, EQC, samt lære meget mere om Mercedes-Benz EQ, som er vores bud på fremtiden inden for el-drevne biler.

Er du Magasin Goodie kunde, har du mulighed for pre-booking af city escapes ture inden alle andre. Er du ikke allerede Goodie kunde, kan du nemt hente Magasins Goodie app i din App Store eller hos Google Play, og sikre dig en lang række fordele som shoppe-weekender, gaver og eksklusive events.

Besøg City Escapes pop-up på følgender steder.

26. august — 8. september

Aarhus

City Escapes pop-up
Magasin
Immervad 2-8
8000 Aarhus C

Åbningstider
Alle dage 10 — 20 

9. september — 21. september

Aalborg

City Escapes pop-up
Magasin
Nytorv 27
9000 Aalborg

Åbningstider
Man - tir:   10 — 19
Onsdag:    10 — 20
Tor - fre:    10 — 19
Lør - søn:  10 — 18

 

23. september — 29. september

Lyngby

City Escapes pop-up
Magasin
Lyngby Hovedgade 43
2800 Kongens Lyngby

Åbningstider
Man - lør: 10 — 19
Søndag:   10 — 18

 

7.oktober — 20. oktober

København

City Escapes pop-up
Magasin
Kgs. Nytorv 13
1095 København K

Åbningstider
Alle dage 10 — 20

 

21. oktober — 3. november

Odense

City Escapes pop-up
Magasin
Vestergade 20
5000 Odense C

Åbningstider
Man - fre: 10 — 19
Lørdag:    10 — 18
Søndag:   11 — 18

 

5. november — 18. november

Esbjerg

City Escapes pop-up
Mercedes-Benz Bent Pedersen
Storegade 244
6705 Esbjerg

Åbningstider
Man - fre:   09 — 17.30
Lørdag:     Lukket
Søndag:   11 — 16


 

Hvis du skulle have nogle spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på booking@cityescapes.dk eller +45 5350 1145