Alt hvad du elsker ved
Mercedes-Benz,
bare 100% elektrisk.

Fuld rækkevidde

Hjertet i EQC er det kraftige litiumbatteri, som sørger for at sende dig fremad - endda så langt som helt op til 417 kilometer på en fuld opladning. Præcis hvor langt, du kan køre, afhænger naturligvis af din kørestil, men uanset hvordan du kører, hjælper bilen dig til at nå så langt som muligt. Så snart du slipper speederen eller træder på bremsen, omdannes rulleenergien nemlig til frisk strøm i batteriet.

Batterikapacitet
80 kWh
Rækkevidde (op til)
417 km
En skræddersyet køreoplevelse

Mercedes EQC er ikke kun klimavenlig - den giver dig også en eminent, personlig køreoplevelse. Bag rattet kan du nyde det unikke EQ interiør, hvor traditionelle instrumenter og knapper er erstattet af skærme og touch-paneler, som kan sættes op helt efter din egen smag. 

Er du sporty, klassisk eller progressiv?

Er du sporty, klassisk eller progressiv? Vælg selv dit foretrukne design af instrumenterne i bilen, og skru op for din yndlingsfarve i kabinen – det her er din EQC. De magisk svævende 12,5” skærme, som tilsammen skaber et digitalt widescreen cockpit, giver dig mulighed for at personliggøre køreoplevelsen med din helt egen opsætning, som yderligere understøttes af ambiente belysningen med 64 forskellige farver.

Den larmende stilhed

Med Mercedes-Benz EQC kan du glemme alt om støj og vibrationer fra motoren. Elmotorens konstruktion gør nemlig endegyldigt op med motorstøj og –rystelser, og mange oplever faktisk, at den stille kørsel er med til at skærpe sanserne og koncentrationen og samtidig forstærker oplevelsen af de mange features i bilen. 

Det kan både være multikontur-forsæderne med massageeffekt, det velspillende surround sound system fra Burmester eller AIR BALANCE pakken, som ioniserer og renser luften og dermed sørger for det mest behagelige indeklima til rejsen!

Dobbelt op på motorkraft.

Mercedes-Benz EQC nøjes ikke kun med én elmotor. Den er faktisk udstyret med to. Den ene sidder foran og sørger for, at du kører effektivt og sparsomt på de lange stræk. Den anden sidder bagi og træder i karakter, når du vil køre sportsligt og dynamisk. Tilsammen skaber de en ydelse på hele 408 hestekræfter, hvilket naturligvis giver en ret imponerende acceleration. Og takket være intelligent software i bilen, bestemmer motorerne selv, hvornår de skal i aktion. På den måde minimerer EQC selv sit strømforbrug, mens du kører. Ligesom batteriet er de to elmotorer placeret så lavt i bilen, som muligt. Dette sikrer en perfekt fordeling af vægten og dermed en dynamisk oplevelse for dig bag rattet. Faktisk vil du føle, at EQC er lige så meget en underholdende sportsvogn, som det er en klimavenlig Mercedes-Benz.

Hestekræfter
408
0-100 km/t
5,1 sek
Hey Mercedes.

Du kan tale med Mercedes-Benz EQC. Sig blot ‘Hey, Mercedes’, og det intelligente MBUX system svarer straks tilbage og afventer din kommando. Du kan for eksempel bede MBUX om at ringe op til en bestemt person blandt kontakterne i din smartphone, skrue op eller ned for musikken eller skifte radiokanal. Du kan også bede navigationen om at guide dig til den nærmeste ladestander, restaurant eller supermarked, eller du kan bede klimaanlægget om at regulere temperaturen i kabinen. Faktisk er MBUX så intelligent, at du blot ved at sige ‘Jeg fryser’ kan få skruet op for varmen. Via kunstig intelligens vil EQC tilmed lære dig og dine vaner at kende over tid og tilpasse sig derefter, så din oplevelse af bilen kun bliver endnu bedre med tiden.