Plug-in hybrid.
Det bedste af begge verdener

To kraftkilder. Samme formål.

Hybrid betyder, at bilen kører ved hjælp af to forskellige kraftkilder: En brændstofmotor og en elmotor. Mercedes-Benz E 300 de er således udstyret med både en effektiv dieselmotor og en stærk elmotor, hvilket kombinerer det bedste fra begge verdener. Resultatet er en bil, som både udleder mindre CO2 på de lange køreture, hvor elmotoren hjælper dieselmotoren – og en bil, som samtidig er helt emissionsfri i bytrafik. Med E 300 de kan du nemlig køre på ren el i helt op til 50 kilometer, før dieselmotoren starter. At E 300 de samtidig er en plug-in-hybrid betyder, at du både kan tanke bilen traditionelt på en tankstation – og samtidig fylde den op med el via en ledning fra en offentlig ladestander eller fra en væglader hjemme i husstanden.

Rækkevidde ren el (op til)
50km
Kombineret
diesel- og elmotor
En forstærket køreglæde.

Mercedes-Benz E 300 de er et bevis på, at det ikke behøver være kedeligt at køre klimavenligt. Samtidig med, at hybridteknologien medvirker til et lavere brændstofforbrug og mindre CO2-udslip, bidrager den nemlig også til en endnu mere dynamisk og underholdende kørsel. Når den effektive dieselmotor med 194 hestekræfter kombineres med den 122-hestes elmotor, opnår du en samlet effekt på hele 306 hestekræfter og 700 Nm. Samlet giver det dig et ekstra kraftfuldt powerboost, så du altid har ekstra kræfter nok til en overhaling eller en frisk acceleration.

Samlet effekt
306 hk
0-100 km/t
5,9 sek
Bestem selv dit forbrug.

Mercedes E 300 de får sin strøm fra det indbyggede batteri, som både oplades under kørslen, hvor rulleenergien regenereres til frisk el – eller oplades med en ledning. Med en hurtiglader, som du finder på de offentlige ladestationer, kan batteriet oplades fra tom til fuld tilstand på blot 90 minutter, mens opladningstiden fra en almindelig stikkontakt er omkring fem timer afhængig af spændingen. Jo oftere, du lader batteriet, jo oftere kan du køre på el uden hjælp fra dieselmotoren. Du kan dermed selv spille en aktiv rolle i at reducere forbruget og CO2-udledningen ved så ofte som muligt at parkere bilen ved en ladestander. Eller oplade den hjemme i indkørslen om natten, mens huset sover.

CO2-emission ved blandet kørsel
38-43 g/km
En hjælp til at køre længere.

Mercedes-Benz E 300 de er venlig overfor klimaet, men også overfor dig. Interiøret er nemlig så luksuriøst, som du forventer af en Mercedes-Benz, og især det store og fuldt digitale widescreen cockpit forkæler dine øjne. Displayet er samtidig centrum for ECO Assist – en funktion, som med grafiske kommandoer og en aktiv modstand i speederpedalen hjælper dig til at minimere brugen af dieselmotoren. ECO Assist, som kommunikerer med navigationssystemet og dermed ved, hvilken vej, du kører på, råder dig eksempelvis til at slippe speederen lidt tidligere inden et kommende sving eller accelerere i et mere afdæmpet tempo. Når du er nået frem til destinationen, kan du få oplyst, hvor stor en del af distancen, du har tilbagelagt uden at bruge diesel, samt din samlede udledning af CO2 undervejs.