Restaurant Rudolf Mathis

Afstand fra Odense 23 km ~ 30 min.
Område Østfyn
Nærmeste by Kerteminde
Adresse Dosseringen 13,
5300 Kerteminde,
Åbningstider Tirsdag-lørdag kl. 12-21.30. Lukket søndag-mandag.
#vand #fisk #frokost #shopping

Hvad siger du til friskgrillede fisk med ratatouille, artiskok, risotto og sauce beurre blanc? Hvis dine tænder allerede nu løber i vand, så indstil GPS’en til Dosseringen 13 i Kerteminde. Her ligger nemlig Restaurant Rudolf Mathis, som angiveligt er Fyns allerbedste fiskerestaurant. Udover velsmagende mad får du oven i hatten fornøjelsen af de hyggelige og atmosfærefyldte omgivelser direkte ned til vandet – lige i hjertet af Kerteminde.

Vidste du?
Hvis du trænger til lidt kaffe og ’shabby chic’-hygge, så tag et smut forbi Lulu’s Café & Boutique, der er en hyggelig café midt i Kerteminde. Det er to lokale ildsjæle, der står bag, og ud over mad og drikke, så kan man også købe et udvalg af møbler fra bl.a. Sika-Design, interiør fra Rice, Tine K, Bungalow, Vissevasse samt potter fra Bergs Potter.

Insider
På Restaurant Rudolf Mathis går det hele op i fisk – også restaurantens historie, der er en slags familiekrønike. Restaurantens ejes i dag af kok Puk Lyskjær Larsen. Han åbnede restauranten i midten af 1980’erne på fundamentet af et gammelt fiskerhus, som havde tilhørt hans oldefædre. Restauranten er faktisk opkaldt efter netop oldefædrene, som hed Niels Mathis og Hans Rudolf Pedersen. De var henholdsvis fiskehandler og fisker, og begge var tæt knyttet til livet på havnen omkring Kerteminde.

Andre ture ud af Odense