Rabarbergaarden

Afstand fra København 50 min ~ 60 km
Område Nordsjælland
Nærmeste by Vejby
Adresse Holløse Gade 21, 3210 Vejby
Åbningstider Se rabarbergaarden.dk
#natur #frokost #bageri #landbrug #børnevenligt #dyr #økologi

En lille times køretur fra København giver Rabarbergaarden en helt igennem autentisk mulighed for at opleve, hvor rigtig mad kommer fra – og hvordan det skal smage. 

Det økologiske landbrug forsyner gårdens egen restaurant med råvarer. Grøntsager, rodfrugter, korn til brød samt får, grise, høns og ænder, der har levet det gode landliv, bliver til naturlig, håndlavet mad.

Og spørg bare om det hele, for det passionerede par, Louise og Thomas Køster, der ejer og driver stedet, fortæller hjertens gerne om alle deres ambitiøse planer med Rabarbergaarden. 

Vidste du?
Rabarbergaarden drives holistisk. Det vil sige, at alt på gården indgår i naturens kredsløb, og at affald ikke eksisterer. Planterester bliver til foder eller kompost, og kaffegrums bliver til jordforbedring.

Insider
Er vejret til det, bør I fylde picnickurven i den lille gårdbutik. Hjemmebagt surdejsbrød, hjemmelavet syltetøj, postej og pølse smager bare ekstra godt, når I selv har hentet det fra Rabarbergaarden. Kør ned til havet og dæk op med udsigt.