Nationalpark Mols Bjerge

Afstand fra Aarhus 34 km ~ 34 min.
Område Østjylland
Nærmeste by Rønde
Adresse Grenåvej 12
8410 Rønde
Åbningstider Der er ikke åbnings-/eller lukketider.
#natur #udsigt #børnevenligt #outdoor

Sæt dig selv og hele familien fri i Nationalpark Mols Bjerge, hvor der er udsigt til hede, skov, moser, kystnatur, strande og vand så langt øjet rækker. Her er rig mulighed for at ende med trætte ben og ømme tæer i den store nationalpark, der i alt dækker et område på cirka 150 km² landareal og 30 km² hav, hvor man blandt andet kan opleve Agri Bavnehøj, Jernhatten og Kalø Slotsruin.

Vidste du?
Tag på udflugt i Nationalparken på en helt ny måde med e-bogen ”Ella Bellas eventyr: Nationalpark Mols Bjerge med Ebeltoft”. Bogen giver et sjovt indblik i alt det du – sammen med børn og barnlige sjæle – kan opleve på den sydlige del af Danmarks næse. Hent bogen helt gratis lige her – og forbered turen fra bagsædet af bilen via ellabellaseventyr.dk

Insider
Om efteråret er der mulighed for at sanke; altså samle eksempelvis urter og bær. Du kan finde de smukke orange havtorn i krattene, hvor man også kan støde på slåen og andre smagfulde skatte. Det vrimler også med svampe. Et godt sted at kigge er for eksempel i området omkring Strandkær. Kantareller kan man ofte finde i den blandede løvskov syd for Skovbjerg.

Andre ture ud af Aarhus