Faaborg Havnebad

Afstand fra Odense 39 km ~ 43 min.
Område Sydfyn
Nærmeste by Faaborg
Adresse IX`s, Chr. D. Ixs Vej 12,
5600 Faaborg
Åbningstider Der er ingen åbnings-/eller lukketider.
#vand #natur #frokost #arkitektur

På afstand ligner Faaborg Havnebad måske en lillebror til ‘Bølgen’ på Kalvebod Brygge i København, men når man kommer nærmere, træder det kurvede badeanlæg i selvstændig karakter. Her danner en række badebroer og faciliteter til blandt andet havkajak rammerne omkring både planlagt og spontant udeliv. Anlægget skaber forbindelse mellem Faaborg Centrum og Det Sydfynske Øhav, og året rundt kan vandhunde i alle aldre boltre sig i havbadet.

Vidste du?
Bag Faaborg Havnebad står treenigheden CREO Arkitekter, JDS Architects og KLAR. Havnebadet, der med et respektfyldt modspil til byens historiske egenskaber er byens nye vartegn, stod klar til brug i 2013 og skal bidrage til at skabe et aktivt byliv og styrke sundheden i den historiske købstad.

Inside
Når du er færdig med at skue ud over havnen og Faaborg Fjord, så kan du med fordel dreje 180 grader rundt om dig selv og vende blikket mod hovedgaden med de fine, smalle husfacader. På Hotel Færgegaarden kan du stille frokostsulten med varmrøget laksemousse i sprød butterdej eller fynsk æggekage ad libitum med hjemmelavet sennep og sprøde flæskesvær. Hvis du bevæger dig længere op i den gamle brolagte bydel, så er Helligåndskirken også et visit værdig.

Andre ture ud af Odense