Byd velkommen til
den nye A-Klasse

Ungdommelig og dynamisk, komfortabel og sporty. Den nye Mercedes-Benz A-Klasse har fået udseende og egenskaber, der flytter standarden for luksus i kompaktklassen. Er du klar til en lille, stor oplevelse?

"Hey Mercedes."

Den nye A-Klasse leveres med det nyudviklede infotainmentsystem MBUX – Mercedes-Benz User Experience, der lærer dig og dine vaner bedre at kende, jo mere du kører. Med ordene ”Hey Mercedes” vågner systemet, og alt fra temperatur til navigation kan kontrolleres alene ved mundtligt at bede bilen om det.

Med dig i centrum.

Den nye A-Klasse er skabt til en eneste person i verden, nemlig til dig. Derfor kan hver eneste detalje tilpasses helt efter dine ønsker, din køremåde og dine behov.

Det handler om din sikkerhed.

Den ny A-Klasse er for første gang i stand til at køre delvist automatisk med Intelligent Drive-teknologi fra S-Klassen. Avancerede kamera- og radarsystemer holder konstant øje med omgivelserne, så bilen selv bremser, accellererer og styrer.

Statement i detaljegraden.

Med sit strømlinede design og såkaldte ’shark nose’ bevæger den ny A-Klasse sig mod strømmen. Den stejlt skrånende kølergrill og lave motorhjelm giver bilen et dynamisk og sporty udtryk, der understreges af de smalle LED-forlygter.

Display i forruden.

Alle relevante informationer projiceres direkte op i dit synsfelt. Virtuelt og komplet i farver. Du kan tilpasse højden og indholdet samt gemme tilpasningen med memory-funktionen. Så er der én ting mindre at tænke på. Head-Up Display kan nu for første gang tilkøbes til den ny A-Klasse.

Masser af plads.

På trods af sin kompakte størrelse er bagagerummet i den nye A-Klasse vokset. Der er altid plads – uanset om du skal have barnevogn, golfudstyr eller tasker nok til en forlænget weekend bagi.

En ægte nyhed. Med masser af historie.

Den karakteristiske kølergrill på den nye A-Klasse er en hyldest til den legendariske Mercedes-Benz 300 SL, der vandt Panamericana-racerløbet i 1952 i Mexico.

Den smarte måde at bruge sin smartphone på.

I den ny A-Klasse kan du oplade din smartphone ved at lægge den i midterkonsollen. Helt simpelt, helt uden kabler og med Qi-standard.

Den nye A-Klasse koster fra kr. 339.000. Du kan også lease den fra kr. 3.295* om måneden. Se meget mere på mercedes-benz.dk.

*Mercedes A 200 DCT. Engangsydelse 25.000 kr. Løbetid 24 måneder. Etableringsomk. 5.025 kr. Totalomk. 109.105 kr. Maks. km-forbrug 30.000. Forbrug ved bl. kørsel 18,9 km/l. CO2 123 g/km. Månedlig ydelse inkl. service, ekskl. forsikring, grøn ejerafgift, dæk samt forbrugsvæsker. PrivatLeasing tilbydes kun igennem Mercedes-Benz Finans og forudsætter positiv kreditvurdering. Alle priser er vejl. og inkl. moms. Bilen er vist med ekstraudstyr.